Monday, December 18

Gammalt och nyttMina högtalare (och soffan), Magnus slapp-top och projektor samt Sebastians vägg var basen för lördagens underhålning. Vad tittar då dessa konässörer på då de tar sig tid att rigga för maffigt ljud, 2.5 x 4 meters perfekt bild och trevligt sällskap? Lite romantiskt med 2046 eller In the mood for love? Nopps. Kultar vi till det med min utmärkta kopia av Wings of desire? Näppeligen. Är vi lite lagom manliga och gräver fram nån albinodvärgporr från tidigt 1900tal? Icke. Vi kör istället 12 timmars hårdtittande-tills-linserna-torkat-och-svanskotan-går-och-googlar-'kiropraktor' Sagan om Ringen del 1-3 extended versions. Till slut var jag så trött att munnen gick på tomgång '...i boken var det minsann så här' och 'jo du förstår att den killen kommer också från Numenor från början...det var förresten Sauron som såg till att ön gick åt helvete, fast han var ju snygg på den tiden' och så vidare. Illa. Läsk ock ostsnacks tills tandköttet ger upp. Start 1600 slut runt 0400. Ren njutning att komma hem till en tandborste. När man ser på dom här filmerna kan man ju inte undgå att referera till alla lysande parodier: LOB, Secret diaries och Jack Black. Veritabla fnitterorgier emellanåt. 'Blow the horn of Gondor'. Rekommenderas varmt som kvällsnöje någon gång, dock kanske helst begränsat till en eller två filmer i taget.

Det har regnat även idag. Inte ett riktigt regn, mer som en interpunktion för att markera att en ny dag börjat. Som för att påminna om att vi fortfarande befinner oss i Göteborg.

2 comments:

606 said...

Lät som en finkväll, kan verkligen tänka mig hur övertrött man kan bli efter alla 3 filmerna. my god man! Dina små giffar är förövrigt helt underbara. Tror bestämt jag måste traska i dina fotspår och göra något liknande. Trevligt att du håller till i vår trappuppgång såpass ofta föressten. Du är välkommen att slurka te någongång snarast.

Jinx said...

Jag slurpar gärna te på en nivå som får Boston tea party att likna ett gäng glada amatörer vad gäller konsumtionsmängden. Jag tar och tittar in i mellandagarna, så fort jag tröttnat på Östergötland. Till dess: god jul osv, vinka Sara.